Torsdag

Goooodmorgon!
Kräftorna var suuper goda igår. Någon film blev det inte igår, vi somnade till vänner istället ;)
Idag skulle det sovas ut lite, men nej, jag är super morgonpigg. Nu packar jag för fullt och lyssnar på Eros.
Vilken Italia feeling man kommer in i med hans musik!  TVÅ DAGAR KVAR!!

Ska strax väcka Johan så vi kommer ut på vår morgonpromenix. Sen ska vi baka scoones och sen ska det göras ärende hela dagen. Ledig dag för mig idag dessutom =)


Ha en bra dag!=)

Onsdag

Hej hopp =)

Idag har mor och far åkt. Jag och Johan körde dem till Svågertorp tidigt imorse så de landar nog i Rom närsomhelst =)
Att dem har åkt göra att det nu känns på riktigt. Resfebern börjar krypa fram =)

Jag och Johan har lyssnat på Eros Ramazzotti på högsta volym hela morgonen och kommit i stämmning ;)
Sen han åkte har jag börjat packa och rensa min garderob lite. TRE DAGAR KVAAAAR!

Nu ska jag snart köra till entré för att shoppa lite av de sista sakerna inför resan och luncha med Pära. Känns som evigheter sen vi sågs!!!

Tre börjar jag jobba och ikväll ska jag och Johan äta goda kräftor och mysa med film och vänner. Packa och planera lite också kanske ;)

Ha en bra dag! Kram

Måndag

Godmorgon lediga dag!!!!
Igår var en skön och trevlig kväll. Thaimaten smakade så klart jääätte bra!
Sen kom Johan, vi satt upp till sena natten med mamma och pappa och spelade kort. Ute på altenen till och med, det är sommar det!

Nu har jag och mamma precis varit ute på promenix. Efter som detta är en av få lediga denna sommaren bestämde jag att jag skulle sova ut, men inte förlänge, för att få ut så mycket som möjligt av dagen. Men vad gör man när man vaknar åtta helt pigg. Ja inte kan man ligga kvar i sängen och prata. För då får man ett "Tyst.. försök sova" haha =)

Nu ska jag strax väcka Johan som ligger och sover som en stock. Sen ska vi cykla till Vellinge, köpa goda bullar, pålägg i delikatessen. Gud vad jag har drömmt om en god frukost med gott pålägg länge nu.

Sen var det tänk att vi skulle cykla upp i stan och få fixat våra ärende inför resan. Växla pengar med mera. Det är alltid så mycket som ska handlas innan man åker. Kostar nästan mer en själva resan ;)

Ha en bra dag! Det ska jag, för jag är LEDIG!

Söndag

Goddag skööna söndag!
Jubbedagen igår fick sig ett slut till sist. Därefter grillades det god mat här hemma. Efter det promenarde jag, johan, mamma och pappa bort till kusin och sambo för att kika på lilla vovven de fick igår. Söta Signe =)

Idag har jag jobbat. Slutade tre och sedan dess har jag legat på min säng och läst lite trevlig tidning. Helt slut är jag. Är det nån som är värd en ledig dag imorgon så är det jag =)

Nu ska jag och mamma ut på promenix. Var alldeles för trötta imorse när klockan ringde vid sex, så vi får ta den nu istället. Efter det blir det thaimat från Krua Thai. Sen kommer Johan. Ikväll ska bli en skön kväll!

Ha D!

Lördag

Då var ännu en morgonpromenix avklarad, och ännu en frukost i trädgården =)
Nu väntas en lååång dag på jobb, men efter det blir det god grillning här hemma!
Sen jobbar jag bara imorgon också innan min liiiilla ledighet sätter fart!

Och om en vecka landar vi snart i Florens! Jag längtar!!

Fredag

Godmorgon!

Idag börjar jag inte förän elva, men är så klart redan uppe. Det gäller att ta vara på all ledig tid. Dessutom började Johan jobba 6.45, så det var egentligen bara att gilla läget och gå upp och köra hem ;)

Nu sitter jag här. Mamma och jag har varit ute på vår dagliga promenix och precis ätit en god frukost ute i trädgården =)
Nu tänkte jag ta mig en dusch innan jag ska iväg på lite ärenden innan det är dags att bege sig till jobb.

Idag är det åtta dagar tills vi flyger till Italien, Toscana! Ska bli underbart och så behööövligt! Lite miljöombyte är preeecis vad man behöver efter denna jubbesommaren.
Och goooott ska det bli!

Ha en bra dag och njut ute i solen ni som kan =)

KRAM

Rätt



Jag har hittat rätt

HEJ!

SÅ, då kör vi igen! Jag hade tänkt börja blogg igen nu efter en vääldigt lång "bloggpaus". Inte för att det på något sätt har varit tänkt som någon paus, men så kan det gå!

Varje gång jag kollar igenom gamla inlägg bestämmer jag mig för att börja blogga igen, men aaaldrig blir det av! Men nu så gör vi ett försök. Det är ju rätt roligt att kolla tillbaka på ibland =)

Sommaren börjar gå mot sitt slut, men som vanligt är det då den börjar för mig. Känns nästan så, men trots allt jobbande har jag ändå hunnit med massa trevligheter i sommar. Får ta och köra en lite snabbgenom gång av det en dag, så även det kommer med här och inte glöms bort =)

Idag har jag jobbat UTAN att stänga. Det är väldigt ovanligt med guuud så skönt! Detta har varit en sommar som beståt till störst del av jobb och jag kan inte fatta att jag bara har helgen kvar tills min ledighet. Det har faktiskt gått förvånansvärt fort trots allt =)

Nu ska jag sluta skriva och köra och hämta Johan på jobb. Därefter bär det av mot Limhamn =)
Imorgon är det dags för ännu en arbetsdag, men snart så =)

Om nio dagar åker vi! Vi räknar ner och vi lääängtar!

Ta hand om er!

RSS 2.0