please my wings, fly me away.

Jag har en sån otroligt stark längtan bort från allt för tillfället. Det låter som om mitt liv var förfärligt, men nej så är läget inte. Jag känner mig bara så nollställd på nåt sätt! Har jag gått och blivit helt känslokall? Förr önskade man att man kunna slippa sina känslor, nu önskar man bara att man kunde känna mer...

AH, var går vägen till riktig lycka?

39 dagar kvar till thailand allafall, hoppas det blir en liten räddning!

take care ♥

Juldagen

Goddag!
Hoppas ni har haft en trevlig julafton. För det har jag ! Julafton är verkligen en mysig dag. Det är så tråkigt bara att allt kan vara över så snabbt! Men idag har vi juldagen och är inte det årets skönaste dag ändå =)? Bara slappa hela dagen, ingen lämnar huset och man bara myser med sina julklappar hela dagen! Helt perfekt tycker jag!
Som sagt, en trevlig julafton igår. Det är verkligen nåt speciellt med julen när det är barn med. Så mycket mer känsla och mycket roligare. Fick också veta igår att jag ska få en kussebebis till =)

Fick en massa fina julklappar av tomten, för visst var tomten hos oss. Det var länge sen man träffa han. Fick bland annat en resväska, pengar (thailändska bland annat), presentkort (så nu kan jag köpa klockan jag titta efter så länge), en morgonrock. Och efter att på sista tiden tjatat om att jag ville se Lotta på bråkmakargatan, hade far köpt boxen till mig! haha =)

Så idag har jag myst i min morgonrock framför Lotta, och snart ska vi spela spel! Sen lär vi väl äta lite med! haha ingen juldag utan vräääääk av allt möjligt!

Fortsatt god jul min vänner =)

image75

Dan före dan!

Vilken skön kväll! Lille jul och man har jobbat hela långa dagen, myyyycket att göra. Att folk inte kan handla sin mat i tid. hahaha! Men såna dagar gillar vi, mycket att göra och tiden går fort.
Ikväll har mormor, morbror och moster varit här. Efter dem gått blev det ett vaaarmt bad =)

Då var det äntligen julafton imorgon då, tror ingen missat det nej. Det ska bli väldigt trevligt och mysigt på många sätt och vis. Och jag ser absolut fram emot det. Men tänk, tänk när man var liten. ÅH! Tänk alla barn som ligger och inte kan sova nu. Jag känner med dem! Så visst även om jag ser fram emot morgondagen saknar jag dem där känslorna som bara barn kan ha inför julen....det var tider det!

Förövrigt har man gått och blivit glasögonorm. haha!
Har en längre tid kännt att jag kanske inte har världens bästa syn, men att det var så allvarligt visste jag inte. Efter fredagens besök hos optikern var det dags att lära sig peta in linser i ögonen. Usch, det är verkligen otrevligt! Och snart är min brills klara.... haha USCH! (tror då aldrig ni kommer få se mig i dem!)

jag önskar er en god jul =)

godkväll.

50

gah!! det var länge sedan jag längtade bort såhär mycket från allting!
idag är det allafall "bara" 50 dagar kvar tills jag är på denna ön..




              
                

björn



Haha. Jag dör! Det finns fan ingen roligare. Sveriges komiker släng er i väggen! Björn Gustavsson är bäst!




sömn för min del nu! ah! hej ångest!
det är ju en dag imorgon med...

Liigan!

image72

Haha, jag finner inte ord för detta. Vilket fett leende på läpparna detta ger mig. Vilket minne! eller rättare sagt, vilka minnen! Vi var galna! Jag saknar liigan! URART!

muuums!

JAG KAN INTE SLUTA ÄTA LUSSEBULLAR !

jag är beroende, detta kan bli farligt! haha!

förövrigt är jag lite less på allt möjligt just nu! det är äckligt så blek man känner sig. jag som lovat mig själv att inte lägga mig i ett solarium innan thailand. Får se om man kan hålla det. Skulle väl hur som helst bara bli illröd i såfall!
53 dagar kvar..... ÅH! NU! TACK!

Tisdag

God kväll!
Då var man nytränad och har precis ätit =)
Det var sjukt härligt att vara tillbaka och träna igen. Var ju ett tag sen sist, dumma förkylning! Så nu får det minsann börjas träna igen!

Nu har man "gått hemma" någon månad, och som jag tidigare nämnt har jag ju faktiskt fått tiden att gå! Det är bara det att nu börjar jag inse att den tiden snart är slut (om allt går som tänkt vill säga). Väldigt mycket jobb och andra lite hemliga grejer jag inte kan skriva om här! Ha! Hursomhelst, det kommer vara fullt upp en tid. Men det ska väl inte skada! Tiden den bara går...

nej ett bad nu =)
tillsist, två saker.
- Det är inte lätt när det är svårt!
- 56 dagar kvar till thailand! ÅH!

  take care!

Idol

Ah! Idol final ikväll! Har precis tittat på reprisen av det avsnitt där Daniel åkte ut! Ah jag bli så arg! Han skulle ju vunnit ikväll! Men å andra sidan är det väl bra att han inte kom längre, då får man förhoppningsvis se mer av honom! Ikväll tror jag Marie vinner allafall! Men för mig är det allafall Daniel som är vinnaren! Och Amanda är ju kanon hon med =)
Hursomhelst missar jag nog finalen! Utgång ikväll ! nice =)

ha det fint mina vänner. trevlig helg på er!

koh samui



Igår var det bara två månader!
Idag är det alltså miiindre än två månader tills jag får njuta av Thailand ännu en gång! Underbart!

köp en hamn!

Onsdag kväll. En halv timme kvar till Bonde söker fru! Underbart! Veckans höjdpunkt !
Ännu skönare att slå sig ner i soffan och se på det idag när man är helt slut i hela kroppen! Har haft en super mysig och trevlig heldag med rara Sara i Köpenhamn idag. Sånt borde göras oftare... tack för idag min vän ♥

skönt att slippa tankar också....

mot badet sen bonde =) yiiiho! I love onsdagskvällar!

take care!

mörker

hello my freinds!
tisdag kväll är här... ja, som vilken kväll som helst. Mina dagar ser ju rätt så likadana ut! Ha, det låter säkert jätte tragiskt, men så länge jag har jobb och liknande saker framför mig så blir man faktiskt inte så deprimerad av att gå hemma.
Jag menar, jag klagar inte på att slippa alla mörka mornar! Ja, tänk hur deprimerad jag skulle vara i sånafall! Och depritioner är man ju alltid glad att få slippa!
Ja, i huvet rör sig dessutom en massa tankar och jag bara väntar på den dagen då jag kommer bryta ihop, inte totalt och jag tror (och hoppas) att deprition inte är på fråga. Men vem vet... och man ska aldrig säga aldrig!

Ibland blir jag bara så förvirrad. På ett håll hör man att man ska tänka igenom saker noga och på ett annat att man inte ska tänka så mycket! Jag tycker det låter som de är rätt så mycket motsats till varandra de där orden. Men någonstans tycker jag båda är rätt! Ska vara rätt allafall! Ja, förvirrad var det!

hur som helst väntar en tripp till Köpenhman med Rara Sara imorgon. Sånt brukar ju få en på andra tankar. Jag ser fram emot detta =) myspys! Och gud vad myspys är behövligt i detta mörker!!!

Det är skönt att det går åt rätt håll på en sak allafall. Det känns verkligen som man kommer närmre och närmre nu =)

håll tummarna för mig, med allt! det ska jag göra allafall!
tjingeling!

RSS 2.0