prosit

Heej!
Nyss hemkommen från en sväng i stan. Jag, mamma och syster var ute i västra hamnen på Päras jobb och lunchade idag =) treeevlans!
Gissa vem som har gått och blivit förkyld nu igen? Ja jo precis, JAG!
Varje gång jag börjar ta tag i min träning igen ska jag altid bli sjuk, som om det är ett tecken på att jag ska låta bli och träna?! Vem vet..
Hur som helst, igår var jag och pära och träna crosstraining i pildammsparken och nu är jag förkylder!
Så nu ska jag lägga mig på min säng med alla miljoner frukter jag köpt, kolla vänner och krya på mig, för ikväll är det fotboll i folketspark som gäller =)

take care. KRAM

Bästa helgen!

Jag har haft en gaaalet underbar helg! Dagar då man mår så bra hela tiden! Underbart!

Efter att jag kommit hem från Bjuv och Mackes studentfirande i fredags blev det en snabb visit hemma innan det cyklades till sibbarp där det var dags för grillkväll! Härlig och underbar sommarkväll. Härligaste nationaldagen jag varit med om! Nationalsång som allsång! Ja allmänt glatt var det, HAHA!

    
    
  

Efter att lördagen bjudit på beach och massa cyklande landade jag och pära till slut i tygan. Här grillades det koooorv och hamburgare, och några glas vin på det =)
Senare cyklade vi till Vellingemarknaden där vi skulle spendera natten med STEN OCH STANLEY! Haha, det var kuuuuul! Och för att inte tala om cykelturen heeeem! Galet ;)
   
 

Men inte var vi trötta när vi vaknade på söndagen inte ;) Åter på cyklarna mot Limhamn och stranden. Sen blev det kinamat och mjukglass, därefter somnade vi alla tre så sött till en film.
Sen var det bara att cykla hem och helgen var slut!

Åh! Har varit de bästa dagarna på mycket länge!
Sommarkänslor till max! Jag bara älskar livet när det är så här! Man mår så bra! Jag älskar er!

Nu är det måndag, ny vecka! Har fått mitt sommarschem idag, så nu ska sommaren planeras =)
Detta ska bli en bra sommar...

Nu ska jag käka äggmackor och lägga mig i solen med min favorit bok =)

Ha det bäääst!
KRAM

Student =)

Godmorgon gott folk!
NU har jag vaknat, nu efter en timmes promenix. När jag vakna var jag stendöd, trotts att jag somnade innan tio igår! Men gårdagen var lååång och fylld med en massa grejer. Idag blir det ännu en låång dag! Mycket längre än gårdagen!
Idag tar nämligen käre Macke Dacke Duva studenten! =)
Så om bara nån timme bär det av mot Helsingborg, ett soligt Helsingborg. Ett soligt Helsingborg fyllt av glada studenter. Det kan inte bli annat än trevligt =)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen är det streeeess som gäller fram tills vi sitter på tåget =)

Hoppas ni får en underbar dag! Fylld med soool, och kanske studentfester =)

KRAM!

Smultronställe!

ÅH! Måste bara få skriva av mig om vilken underbar dag jag har haft! Härligaste och trevligaste dagen på jättelänge!
Sara och jag har spenderat dagen utanför päras jobb (lighthouse café i västra hamnen). Och vi har hittat vårt smultronställe för sommaren! God lunch, BEHAGLIG värme, GOD glass, trevligt sällskap... ja.. det ända som fattades var en kamera =)
Åh, tack tack tack söta söta små vänner för en sån otroligt trevlig dag...

..sånt här mår man så bra av =)
Känns som det finns så mycket att se fram emot. Såna här dagar är så härliga! Tack för denna dag! ♥

Nu ska jag slänga i mig lite mat, sen ska jag dra mig till gymmet!

Ha det bäääst =)

Urart

Godmorgon =)

Igår var en trevlig dag =) Efter att jag varit på akuttid hos tandläkaren blev det fika på bo01 med Emelie och Lina i solen. Ja gud så mycket sol. Det var galet varmt igår!

Idag har jag hunnit vara i skolan (sista lektionen, najs! Hej Sommarlov ;), gå en runda och nu har jag hoppat i min bikini. För idag blir det ännu en dag i solen! Med rara Sara =)
Blir bo01 idag igen, underbart! Men vi börjar med en lunchfika på Päras jobb =)

Idag är det ETT år sedan vi hade vår egen lilla "utspark" på Lomma beach, eller snarare URART! Det är galet så fort tiden går! Och det är galet ur "berusade" vi var på glädje. Vi hade väl druckit typ vars en öl då vi var som galnast! Haha, jag har då aldrig varit med om nåt liknande!
Ett galet minne som man bara kan leeeee åt!

image72



Ha en fin och solig dag =)

RSS 2.0